Monday, September 14, 2009

Love at first sight...


Dah shopping semua?? as for me this is my last minute shopping..no more shoes and bag for me until the end of the year...huhu...Bila ku pergi ke 1b ku lalu Boutique Guess..telinga ku terdengar seperti ada memanggil ku bila ku pandang di tingkap kedai adusss...Love at first sigth....heheh...thank you hubby ku bagi bag and shoes..I really love it...this is my catch for Hari Raya..

Amboi beraya sakan plak aku..kalah lagi budak2 ni..hehe diorang baju dah beli awal lagik belum puasa lagik dah ready...skang giliran maknye plak...hihihi..senyum kambing aku dari kemarin mengenangkan 'Cinta Hatiku' dapat ku miliki.....

3 comments:

Azean Juzaenty said...

me love de shoes.. kelmarin ku masuk juga ke Guess tapi ku tdk nampak kasut tu..
kasut tu semcm Charles n Keith..tapi cantik kasut tu...
nasib baik juga ku tdk nampak,silap2 terbeli tersama pula kita...hehe..
nine west pun jadi lah

Ratnariz said...

yan.kasut tu bukan guess..keke charles n keith tu...bag ja..guess..kekek..neway apa salah gak serupa lain2 uma bah...lain2 duwit...hehe

rahma said...

salam dear!!! wah melaram sakan la raya ni heheheee

btw, i tagged u ^0^