Thursday, October 29, 2009

Shopping ..Im loving it...

Adakah aku ni kena kategori gila shopping..jan la bah guna perkataan gila shopping tu kan...(shopperholic sedap sikit plak aku dengar tu kan..)yeah wat ever maksud dia sama gak kan..keke bah biar la wit aku gak....uisey mau kasi sedap hati bah ni...

Masa di Sandakan aku pusing2 la kunuk di Genting Mas Mall yang baru...sedang aku belek2 aksesori..ternampak plak aku gelang ni ..cantik tul ku rasa tau...if di boutique jual mau gak dkt ratus ni...ni aku tekejut nengok..betul ka mata ku tinguk ni rega..(ndak paya la aku kestau ah..hehe tapi sapa mau order buli bah hahah sampat lagik bisnes)...neway...ni la aku sampat beli...ada banyak lagik corak sampai aku pun ndak tau mana satu mau pilih...santik kan ...hehe

3 comments:

mscampus_28 said...

ate,where did you get this bracelets?. hehe -ela

Ratnariz said...

hi ela...im selling this bangle...for rm20..dont know in peso..ask duffy to count for you ..hehe...but will update new bangle soon...ya...

mscampus_28 said...

yes kak,this is the bangles ive been asking duffy. kak,reserve the dark colors for me and the purple one. hehehe thank you:)