Thursday, February 4, 2010

Hari ni aku bosan....

hmmm...akteli banyak benda aku boleh tulis dalam blog ni tapi dari aku ja yang malas...aku boleh tulis pasal projek aku yg bakal tiba ni aka kursus makeup tu...aku boleh tulis pasal uma aku yg tengah renovation skang ni (sehingga aku tak dapat tidur malam sebab pikir ngam ka pintu tu disitu...ngam ka tu sink disana...ngam ka toilet disana..mana mau letak oven aku...na semua bagai)...

Aku jugak boleh tulis pasal malam ni punya dinner ngan geng chomel semua...huhu...apa aku mau makan..apa aku mau pakai....TAPPPIIIIIIIII aku MALASSSSSS...tu ja la ....heran gak uda bosan ndak tau apa mau buat patut jan la malas kan buat la something...

Ni skang while waiting for my girl from school layan la facebook n youtube...oh ya sebelum ku lupa plak..hari ni mau p karamunsing plak mau amik barang..heheh...bah till i c u guys again.....take care..xoxo

1 comment:

HoneyBUZZin said...

Hi sis...jangan bosan...Honey dah singgah kemari....
Nak berpantun ngan Honey ker?hehe