Tuesday, March 9, 2010

Blurrrrrr.....

Kadang hidup ni bila dah terlampau busy rasa cam tak best ja ..hmmm tapi bila teda keja plak rasa bosan gilaaaa....arini aku teda p mana-mana..no activity ..its a slow week the only thing that made me a little bit estatic is 12th March Fashion show is on ..held by RJ Couture..so ada la gak event....

Kadang aku rasa if aku mendiamkan diri buat hal sendiri la maksud aku lagik best..to much gossip aku dengar pasal org itu ini kasi rosak aku punya emotional n brain ja...gossip sana sini teda paidah...tapi camna mau avoid tu .Mmg ada gak cnn tanpa gaji akan kestau tu..huhuhu..

Im thinking of buying a new bag for me...ok ka tu...?since i came back from kl that day which i bought Gucci bag d klcc..so i was thinking wanna buy not so expensive bag la...ive been eyeing on one bag at charles and keith cam cantik la..tapi sampai skang pikir2 lagik..worth it ka aku beli ..hmmmmmmm dlm dilemma...huhuhu

To tell you guys frankly aku merapu bah ni kan..jap cakap lain ..jap lagik lain.Bab aku blur...tu ja...

5 comments:

Daddy + Mummy said...

smlm sy pg ob,saya ada mcm berkenan 1 beg charles & keith.. Tinggal 1 jak display punya..warna kuning.. Ada kakak perasan?? Macam cun tp msh berpikir2 mo ka nda..lama jgk ni nda beli beg suda..hehehe..

Cath J said...

kalau bab2 handbag... alwayssss worth for a women... ^_^... kalau dah boring pakai... jual je kat blog hehehehhe....

oh ada jugak gi RJ fashion show ya... tak de photo ke?? ^_^

Ratnariz said...

d&M: uit warna kuning ka...? tu la tu kali tau ku intai2 jugak tu..wah ramai plak org intai dia ni heheheh

cj: ya bah kan...mmg worth it..rj tu this 12th function dia hehe ..belum lagik..nt ada pic will post here ya..hehe

LeeYo said...

hi ratna..lama sia nda p melawat ehehe..biasa la ba blur2 ni..kadang2 sia pn pndi kena sakit blur ni ehehe...sdh dpt handbag baru?

Rosc said...

Hi Ratna, lama tak cubuk you sini. Biasalah tu ada masa we all pandai blurrr juga mcm ada season gitew.