Sunday, March 28, 2010

Friends Are Forever

Semua orang dalam dunia mesti ada kawan kan..ndak kira la lelaki or perempuan..kecik ,muda and tua.If teda kawan cam teda guna la hidup tu,sorang2 dalam dunia ni.As for me i have lots of fren..ada kawan suka ,ada kawan duka ,ada kawan time glamer ja ada,ada kawan yg pendengki(tu kawan ka tu..oops i dont think so )...

Neway here are some pictures me and my close friend..we are all from different background but still a mom and women who loves beauty...some of them ive been friend since i was kindergarden..cant you imagine that..tu la baru kawan namanya...hehe..we have to accept the way there are.Kena terima perangai masing2 .Ada yg blur ,ada yg outspoken ada yang funny n daring..semua lengkap ..but i like cos we all not prententious like some ppl..thats are frens...we cant talk to ppl if we dont feel comfortable..frens are the one who can even curse and talk to ..u can cry n laugh together....this are my closest frens so far...for left suriayati,me,kak sara,bey and zai..cute2 kan..hehe...



3 comments:

Cath J said...

amboiii...amboi.... gambar DIVA ni... ^_^

I once got good friends.. but O felt that bond sudah tidak sekuat dulu (amboi bahasa).. NOt sure what happen but they seems like pulau kan kita ni... aisehhh apa nak buat kan..

but I am glad I meet new friends terutama dalam dunia blog ni (termasuk lah you... boleh ke?? ;-p)

But I still have very close fren yg tak pernah berubah dari dulu.. itu baru nama nya kawan... 1 je... imagine.. I only have 1 true fren (Lady fren..)

Have a wonderful day my fren... ^_^

heheheh.. si bey tu geng keras you rupa nya... hehehehe..

Ratnariz said...

im glad to find you as my fren ..even though we never met but we still keep in touch with other news kan...thats the beauty of frens kan...iya bey gang karas tu kekeke

julz said...

Kata org "make new friends but keep old ones. The former is silver and the latter is Gold"...

Asalkan kita pandai sesuaikan diri, siapa pun kita boleh kawan...:P