Sunday, March 14, 2010

Muka cantik hati busuk....

Adakah gitu dalam dunia ni...or penah kah kamu terserempak,tersadong,tergaduh,tertampar ngan org camni.Mesti ada antara kamu pernah kan.Naaaa aku suda jumpa org camna ni..muka bukan main cantik cute comel loteh,pakai tudung bagai bila perangai ampun mak cam hantu.No.1 busy body.Aku pun ndak tau napa dia gitu..dia penah jadik follower aku d blog ni .Skang bab uda hasad dengki dia, she stop to be my follower well who cares kan.Bah bila aku cakap gini jan plak perasan diri tu yg dicakap teda nama KO sini ah...melatah sendiri yg malu.Teda org suru mengaku kekekek..tapi if mau gak menyampuk melatah bah silakan means that ko masi follow aku senyap2 hahahaa...

Komen bagai rak alim ulama diri sendiri ndak tinguk di cermin.Melalak menyanyi d youtube tayang muka tu hukum apa di pakai tu.?? tu la sebelum terkena batang hidung sendiri pastikan tinguk muka di cermin tu .Atas bawah and tanya ngam ka aku komen gini ...?Well what happened already jadik so make this us your pengalaman.Moral of the story Jan jadi kepochi ndak bertauliah...kekeke..arios!!

7 comments:

julz said...

maybe dia mau attention...biarlah dia..

Cath J said...

ha.... baikkkkk punya .... siapa yg kena ni habis lah.... hehehehe...

Have a nice day my fren.. ^_^

Kris and Nadia said...

Hahaha... dun judge a book by it's pelapik.. byk ba begini, bagus hati2 ja.. btw, sya kenal or tau ka sepa yg ko maksudkan ni? hihi :)

Ratnariz said...

julz: bab dibiar la jadik cam setan tu ..heheh

cj: have a nice a day to you dear....

KN: i dont know if you know her heheh ;p

HoneyBUZZin said...

Bermacam-macam manusia ni sis....

Rosc said...

Hi ratna lama ndak cubuk sini. Orang cam nie you keep distance aje. u take care then.

Anonymous said...

betul cakap si HoneyBuzzin...macam2 ragam......bikin pening...hihih