Tuesday, August 17, 2010

Lust for a Camera

All this while aku ni menumpang kamera org ja...if ada kena upload ada la gambar if teda kena upload na waina ruun in gambal ..sian kan..huhu...tengah pikir2 mau beli small n compact but of coz the photo must be superb...jadik camera apa la tu ya..?hmmmm..ada yg bagus tapi tu la besar la plak..hitam lagik so not attractive but the outcome superb ..sa mau pink ka..purple ka..hehe..na di bawah ni cute2 kan..astaga mau beli camera pasal cute ja..camna oh...








so far dlm hati mau beli yg purple tu...Canon PowerShot SX210 IS..review dia pun ok gak ni..hmmmm...what u say??

1 comment:

Nani Aling said...

kak, sebelum beli, snap satu gambar n suruh tu tukang jual p print utk pastikan kualiti gambar adalah memuaskan...

utk jenama yg dipercayai ok, LUMIX @ Olympus... Cadangan ku la.... SONY pun ok tapi pilih harga yg lingkungan RM899-1000 macam tu la...

Kalau canon aku mcm nda berapa suka.. maybe kalau yg mahal punya ok la..