Wednesday, September 22, 2010

Raya with my new bag..aha aha aha

Dear Blog,

Its been a while jugak la kan i abandoned you.Almaklumlah hari raya bah busy menggemukkan diri n melaram sakan.Raya tahun i for me Meriah jugak Alhamdulillah Allah bagi rezeki untuk berbelanja seadanya ya...like i said before this for raya ni baju kurung for me hanya 2 yg baru the rest pakai yg tahun2 lepas since aku ni bukan jenis minah baju kurung so most of my baju kurung still new..pakai 1-2 kali ja...as for my kids n hubby diorang yg beraya sakan...rania rihana ja kasut 3 pasang ok...baju berpasang-pasang..n hubby amboi2...jam baru melekat di tangan huhuhu...(pssst next year my turn ah...mau omega or tag ya darling hehehe muaxx)...

AAAh ni good part the only thing yg buat aku excited ni la bag baru...waaaa...pink kaler lagik.....cuba teka jenama apa ka itewwwww...hehehe.....sedondon mak siti ngan beg pink nyer p beraya ngan anak2 n suami tercinta kerumah sanak saudara..hehehehe





Wednesday, September 8, 2010

Kotak aksesori

Round2 ..pusing2 ...akhirnya aku ketemu jugak benda yg ku cari selama ni.Ndak plan pun mau carik barang ni tapi bila nampak ja trus grab la..since mmg lama uda mau ni for all my aksesori yg selama ni d dlam kotak selama pindah uma baru ni...na ni uma baru diorang ...eiii shomel..i love it...



Thursday, September 2, 2010

MODEL BEAUTY SEARCH IS ON!!!!


Yeay super duper excited. The search has began....

This are the particulars:

Mary Kay believes every woman is a “model of beauty” –
and that deserves to be celebrated. So enter the Mary Kay®
Model of Beauty Search for your opportunity to be featured
in The Look! A total of six* lucky grand prize winners will get:

• A professional photo session to appear as a “model of
beauty” in The Look.

• Mary Kay® Color Cosmetics
*Four winners from Malaysia and two winners from Singapore
Plus 10 runner-ups will receive the Satin Hands® Pampering
Set FREE!


16 September – 15 November 2010

Contact your Independent Beauty

Consultant now through 15 November
2010 for a free personalized makeover.

Hubungi Perunding Kecantikan Bebas anda sekarang
dan sehingga 15 November 2010 untuk mendapatkan
makeover peribadi secara percuma.

Have your Beauty Consultant take
before-and-after photos of you.

Pastikan Perunding Kecantikan anda mengambil
gambar sebelum dan selepas anda.。

Complete entry form. Tell us what you
think makes a woman a true “model of
beauty”. Attach photos to the entry form
and mail it to be received no later than
November 30, 2010.

Lengkapkan borang penyertaan. Beritahu kami
pendapat anda tentang apakah yang menjadikan
seseorang itu “model of beauty” yang sejati. Lampirkan
gambar-gambar anda bersama borang penyertaan dan
hantarkannya kepada kami tidak lewat daripada 30
November 2010.

Pencarian Model of Beauty
Mary Kay percaya setiap wanita ialah seorang “model of beauty” – dan
ia layak diraikan. Jadi, sertailah Pencarian Mary Kay® Model of Beauty
untuk mendapatkan peluang muncul dalam The Look! Sejumlah enam *
pemenang hadiah utama yang bertuah akan mendapat:


• Satu sesi foto profesional untuk muncul sebagai “model of beauty”
dalam The Look.

• Kosmetik Warna Mary Kay®

* Empat pemenang dari Malaysia dan dua orang pemenang dari Singapura
Sempena meraikan Ulang Tahun ke-10 Mary Kay, 10 pemenang kedua
akan menerima satu Set Satin Hands® Pampering setiap orang.


JANGAN LEPASKAN PELUANG!!! BE FACE OF MARY KAY!!