Sunday, October 3, 2010

New year Resolution...

Aik awal jugak kan, baru october uda buat new resolution..bukan apa bila di pikir balik tak payah mau tunggu new year baru la ada niat mau tukar itu ini untuk diri sendiri betul ka tidak.Well been doing a lot of thinking..i need to organize a lot of things .My life basicly organize the only thing i need to organize is my clutter..adui bikin sakit kepala..my baju,my tudung ,my makeup ..lama2 tertimbus oleh barang sendiri..i dont want to be a hoader ...risau aku tinguk makin hari makin serabut..ish..so i have to get rid some of the things sedekah or jual...wish me luck ya....take care all.

3 comments:

CathJ said...

mcm tu lah kalau sudah nama nya pompuan Ratna... hehehhehe...

well semoga berjaya dgn resolution tu yer... :D

Nani Aling said...

Kak, aku just bagi cadangan. Bagus jual dengan seberapa yg org mampu then duit hasilnya nanti kakak sedekahkanlah di tabung2 kebajikan ka, di masjidka, bagi sama jabatan agama ka... Rasanya lbh elok macam tu.

Suriayati Datu Mudin said...

mana yg masih baru bagus kali jual.