Tuesday, March 9, 2010

Blurrrrrr.....

Kadang hidup ni bila dah terlampau busy rasa cam tak best ja ..hmmm tapi bila teda keja plak rasa bosan gilaaaa....arini aku teda p mana-mana..no activity ..its a slow week the only thing that made me a little bit estatic is 12th March Fashion show is on ..held by RJ Couture..so ada la gak event....

Kadang aku rasa if aku mendiamkan diri buat hal sendiri la maksud aku lagik best..to much gossip aku dengar pasal org itu ini kasi rosak aku punya emotional n brain ja...gossip sana sini teda paidah...tapi camna mau avoid tu .Mmg ada gak cnn tanpa gaji akan kestau tu..huhuhu..

Im thinking of buying a new bag for me...ok ka tu...?since i came back from kl that day which i bought Gucci bag d klcc..so i was thinking wanna buy not so expensive bag la...ive been eyeing on one bag at charles and keith cam cantik la..tapi sampai skang pikir2 lagik..worth it ka aku beli ..hmmmmmmm dlm dilemma...huhuhu

To tell you guys frankly aku merapu bah ni kan..jap cakap lain ..jap lagik lain.Bab aku blur...tu ja...