Saturday, April 9, 2011

Good and bad about Facebook

Almost everyone skang ada fb agree ndak ..datuk,datin,nenek,atuk pendek kata semualah memang ada fb.Zaman skang ni if teda fb kira ko out of date la..album buku yg selalu dulu2 kita develop tu cam ndak da guna uda.Tu yg ndak bagus kan what if one day tiba2 fb tedq and all our memori semua kita letak d fb ada kamu pikir ka tu??? aah cuba pikir apa jadik??

For some people fb guna ni tuk business tp ada gak for bad biz such as menipu org.Amik wit tp brg ndak d hantar tu mmg la kin geram kan but so far sukur aku ndak penah kena tipu la dlm jual beli online..tssk palis2.

Aah ada gak guna fb tuk menyindir n carik gaduh ngan org..maki hamun,fitnah org so sesapa yg frenlist kat my fb u guys shuld know wat happened recently ..abis aku kena fitnah oleh perempuan i dont even know.Sakit hati mmg ya im only human bah mesti la ada perasaan tu tp bila pikir balik if aku layan aku serupa gileeeer sama dia .I dont want to put my time n tots to such nonsense.So the i took the silent mode..i just post to remind my frens n family about this pompuan to be careful...

hmmm mcm2 kan dln fb ni..ada yg ndak pasal2 p delete padahal teda pun gaduh or wat so ever ahh tu kategori apa tu ?? yeahh betul Penyakit Dengki..sian ngan org tu .dia sibuk pandang hidup org lain n yet ndak realise how good is her life..well wat to do nama jugak manusia. Ignoring is the best way for me .

I hope in the future i will not meet this kind of ppl anymore tp susah gak manusia penyakit dengki ni mmg ramai.hmmm biarlah yg penting must go on..but the most important thing is im happy n puashati with my life..syukur Ya Allah amin...n i hope u all u too ya ..

No comments: