Monday, May 9, 2011

Hijab Fashion

Hijab style skang ni ada macam2..terbaru ni terinspired ngan satu awek jepun mix omputih ni .ayu nya sangat2 la suka...dia ni fashion designer gak.Petite n sweet.She brings waved to the hijab world org yg ndak pakai tudung pun terus terasa mau pakai .Coz the way she pakai so effortless.Jadik d pendekkan crita aku ni perasan + kepingin la konok try gaya tudung dia ni...bila pakai so far ok la..tapi cuma if wanted to wear this kind of hijab kena la 24 jam dlm aircond ya..warning.warning..if pakai tudung camni ngan niat nak gi meronda kat petaling street ka..gaya street ka minta maaf banyak2 anda akan basah kuyup bab panasssssss....

So sebelum pakai tudung ni kena tau mau p mana..if shopping dlm shopping complex ok..main bowling ok..tengok wayang ok..dinner or makan dlm tempat sejuk ok ..jan plak pakai hijab ni g ke pantai ya ...jan cakap sa tidak warning..huhu...ni la kejadian tudung yg sa pakai...tinguk ..aku rasa masi la ndak serupa kan..mau buat serupa tu adui mau 10 kali lilit tau sib baik ja ndak tecekik diri sendiri..huhu...




ATAS THE WANNABE BAWAH THE REAL HANA TAJIMA SIMPSON






7 comments:

Dewi Puspa Gazali said...

sungguh stylo....n terbuka hati ku ni mau bertutup selamanya...............congrat rat dapat share dengan me n yang lain..............tak sabar ni kau upload semua tudung2

Suriayati Datu Mudin said...

apatah lg kalau yg bwk bdk2,baby sama pregnant lg..mcm mandi terus.kekeke.aku rasa kalau sama kita ngam yg sejuk2 ja kan.sama suda kak tu stail

CathJ said...

lawa lah.. :D

Kimora said...

hehehe kagum sebenarnya sama Hana Tajima kerana telah merevolusikan gaya hijab ini...

ok bah kak pakai ni...ya betul kalau pi opis pun pakai ni gerenti kena berada di opis sampai petang lah hahaha...

Tera Kinabalu Sdn Bhd said...

but u did it..cantik!!

Ratnariz said...

cj: tq darl

tksb: tq

ati: jadeyy..if bunting2 bawa budak lagik yg ndak pandai diam ..alamat bukak tu tudung ikat tu budak2 d pinggan suru diam kekekeke

bad: kak rasa if ko pakai lagik cumil sama muka kamu tu jipun2 hehe

dewi: alhamdulillah heheh

Puan As said...

oh my, sorry terkomen pakai email office..ahahaha...
this is my blog http://puannoel.blogspot.com
i'm the one add u di FB. -puan azmah-