Monday, June 27, 2011

Menghitung hari. .

Well u know. .(dengan slang minta puji) hihi. . ndak bah . .saja ja kacau kamurang.Lama tul ndak menghapdet blog ni kan.If uma kali ada hantu suda dudukminum kupi dlm dia hihi.Newayyyy sibuk bab menghitung hari jumpa org baru or should i say kekasih baru. . skang aku uda ada 3 org kekasih hati. . tamak haloba tambah lagik satu ni coming soon. . mmg hati berdebar debar dap dup dap dup. .setelah byk dugaan dan cabaran alhmadulillah masa nya kunjung tiba.

Di samping menunggu ketibaan kekasih hatiku yg cumil ni aku sibuk la atur sana sini sebelum aku bersarang selama 44 hari dlm uma . . maka tu yg aku sibuk kemas .bongkar uma.sambil2 mengumpul koleksi Ratna Riz Suitcase. aik tiba2 plak kan hihihuh tu plan besar aku pas beranak ni mau jadik tokei busana muslimah modern . . apa tu fashionably affordable motto online store n biz aku ni ngam kan hihi. .

ok enough say doa kan aku dan kekasih hati ku selamat dan semoga kita berjumpa lagik utk hapdate yg seterusnya. . ooops.sorry teda gambar ntah napa aku ndak buli hupload dr samsung tab ni bengong betul. . huhu

Monday, June 13, 2011

kenapa??

Ok. .kenapa?? Tajuk pun dah tanda soal kan. . .first aku mau crita ni bukan la aku mau trip diri aku ni sahabat yg baik or kawan yg baik tapi sofar aku ndak la suka cari gaduh n so far aku ada ramai kawan. . napa aku ada ramai kawan hmmm mayb bab aku suka ramai kawan. . kawan ni ada byk kategori,ada kwn shopping,ada kwn antu movie . . kwn makankwn pendek kata.tu pun kwn gak kan. . aku akteli windu ngan kwn aku.zaman kolej dulu.Suka duka makan tak mkn sama2.Bila mkn musim teda wit aah tu la musim maggi mee nama dia. . hihi or yg paling best musim roti canai since.time tu roti canai satu baru 50 posen.so hentam 2uda.kenyang sampai besok hihi. .

aik aku melalut plak pasal roti canai .balik ke crita asal. . kenapa aku rela ilang kawan yg sengal maksud aku kwn yg konon.sayang kita tp deep jauh dlm benak dia mmg dengki jeles.tu ader .tp yg heran plak napa dia mau kwn plak ngan aku ni. . pelik bin ajaib pun ada. . bila ada salah faham bukan dok duduk bincang tp maki hamun sampai aku nak ckp pun terkedu. .pastu bertubi-tubi sms aku bagai rak siap hugut sumpah serana semua lengkap.

bila hati uda cool down baru menyesal cakap dah lepas . .bak kata org telajak perahu boleh undur terlajak kata sendiri mau ingat. betul ka tu. . ?dlm.erti kata lain biarpun kdg aku terasa gak nak kol n sms tp bila ku hingat balik mmg susah la mau telan. . hmmm ler uda namanya aku bukan nabi. . tp ndak pa aku forgive. . tp not forgotten aaah tu yg penting. .

yg penting skang ni aku sedaya upaya buat baik ngan org bab kita d dunia ni bukan nya lama kan. . so buat baik la kita ngan org ya. . jan suka ckp.pasal org diri sendiri tak hengat. .setiap pengalaman hidup jadikan pengajaran. . peace all. .