Wednesday, September 28, 2011

Hijabers Community Sabah





Assalamualaikum all....some of you may know ..some of you may not...but just want to inform ja bah.Sharing is caring kan.Me and my friend Azean sebulat suara menubuhkan satu community yang berlandaskan Muslim women yang berhijab.Im doing this bukan bermakna saya mengaku saya alim ya.Im doing this coz saya tau saya tidak alim tu sebab saya buat ni mahu menjadik lebih baik di dunia dan juga akhirat.

So since this is my personal blog i dont have to be formal la kan.Im still me ..still love to shop,love to watch movie and all.hehe..i only be formal once needed.I pray to Allah semoga penubuhan HCS diberi rahmat dah hidayah dan dapat membuka minda anak muda dan wanita kita supaya menutup aurat.Insyallah kan..pray for us ya...

If you guys want to know more about the Community do click on the link at your rigth hand side ya.....take care...xoxo

2 comments:

Anne B. said...

cantik.... hey, congrats on ur new baby girl ^^ cant wait to see her pic.

Suriayati Datu Mudin said...

sedang mengumpul aku kak hihihihi ndak lama aku pun turut serta..tp mimang betudung ba aku dulu masa iskul labuh lg hihihi sekolah agama kan.cuma lepas sekolah itu la org bilang pengaruh luar lg kuat.skrng ni dalaman kira orait suda sbb suda 2 bulan lebih aku disiplin diri hihihi tinggal bab aurat lg..bagus jgk kak ada jgk aktiviti enjoy camni