Monday, May 9, 2011

Hijab Fashion

Hijab style skang ni ada macam2..terbaru ni terinspired ngan satu awek jepun mix omputih ni .ayu nya sangat2 la suka...dia ni fashion designer gak.Petite n sweet.She brings waved to the hijab world org yg ndak pakai tudung pun terus terasa mau pakai .Coz the way she pakai so effortless.Jadik d pendekkan crita aku ni perasan + kepingin la konok try gaya tudung dia ni...bila pakai so far ok la..tapi cuma if wanted to wear this kind of hijab kena la 24 jam dlm aircond ya..warning.warning..if pakai tudung camni ngan niat nak gi meronda kat petaling street ka..gaya street ka minta maaf banyak2 anda akan basah kuyup bab panasssssss....

So sebelum pakai tudung ni kena tau mau p mana..if shopping dlm shopping complex ok..main bowling ok..tengok wayang ok..dinner or makan dlm tempat sejuk ok ..jan plak pakai hijab ni g ke pantai ya ...jan cakap sa tidak warning..huhu...ni la kejadian tudung yg sa pakai...tinguk ..aku rasa masi la ndak serupa kan..mau buat serupa tu adui mau 10 kali lilit tau sib baik ja ndak tecekik diri sendiri..huhu...




ATAS THE WANNABE BAWAH THE REAL HANA TAJIMA SIMPSON