Friday, January 20, 2012

Aku happy bila aku kurus. .

Cuba angkat tangan siapa ndak happy bila dia kurus? cua konok cua konok. .mesti ramai kan. . banyak yg bestnya if kurus ni.  aku buat entry ni bukan la aku mau kondem org gemuk ya bab aku pun bkn nya kurus pun. .size baju kadang tesasul gak p size L huhu. . (geleng kepala). .


Neway aku ulang sekali lagi banyakkkkkk bagus nya if kurus ni. . bagi aku la kan. . bab aku pernah melalui fada kurus dan fasa gemuk ni. .dan aku lebih happy bila aku kurus sebabnyaaaaa. .


a) Bila kurus ni beli baju ndak payah bertungkus lumus dekat fitting room tu cuba baju sampai 10 helai tp masi gak ndak ngam.Imagine ja baju tu d badan trus boleh beli . . betul kannn aaah


b)Since dekat pasaran ni kebanyakkan baju utk org kurus maka keberangkalian tuk dpt baju lawa mmg la tinggi. .


c)Bila kurus ni banyak jimat masa. .refer sebab A. . ndak buang masa mau cuba baju berguni guni. .


d) Org kurus ni jarang dapat penyakit .  betul kan . . majoriti la. .


e)Bila kita kurus org ndak cakap eleh c kurus ni. . tp org akan ckp eleh c gemuk ni. .


f)Bila gi kenduri ke apa ker especially buffet napa org ndak pandang serong sama org kurus yg amik nasi yg rasanya bleh 2 org makan tp napa if org gemuk amik sikit terus ada mulut teda lesen tanya `diet ker` perasaan time tu mesti mau tampar org yg tanya tu kan..


Huh akteli ada banyak lagi la sebab2 aku ndak mau gemuk ni. . azam tahun ni konon mau sihat n kurus bleh ka tu.  hmmmm


Mau sangat aku kurus cam dlm.gambar ni. .  hmmmmm angan2 ja ka. .


Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

Suriayati Datu Mudin said...

siuknya tp bab punggung ke bawah susah tul sama aku tau sbb rangka besar..makan lg ndak ingat dunia emmm nant la kunun

Dewi Puspa Gazali said...

aku pun suka kurus rat...klu kurus dpt pakai skinny jeans....ayohhh klu gemuk ni mau cari seluar pun payah.....huhuhh

N.Aima K said...

T__T kak dulu aku pernah lalu fasa underweight..na sakit jiwa pula di cakap si kurus melulu..blom lg kalu makan nda hengat..di cakap memelihara cacing dlm perut..paling best sudah kawin di cakap kurus sbb makan ati T__T..

Ratnariz said...

wahaha t ko tinggi ndak nampak ko gemuk bah...:)

dewi iya ba skinny jeans tu if d pakai ya ampun cam nangka kena bungkus kikiki

aima wahahha ..mmg sandi kan kurus susa gemuk pun susa..bila kurus ckp ternak cacing dlm perut bila kawin plak kena blang makan hati ada2 ja ..

Zarul Umbrella said...

hahah kelakar bah baca ko punya entry ni...sama mcm those days