Monday, May 13, 2013

Bunga Pom Pom

The other day bangun pagi ja datang semangat 'Martha Stewart' masuk dlm badan..i dont know u guys but as for me selalu experience feeling ni...Tetiba rajin nak deco uma bagai. So konon2 first step nak buat rumah ala2 country home teringin lah uma wangi n berseri. di jadikan cerita c kak ton ni angkut la c baby ton to a nearest mini mart beli bunga...sampai ja waaah semangat nengok bunga berbagai-bagai..but to tell u guys flower is not cheapppp Noooo...its expensive aaaaaahhh..

Dipendekkan cerita c kak ton pun beli la bunga Pom pom..cantik ja warna purple gitu one of my fav color .Nasib tiada color turqoise if ada kak ton beli juga tau.So c kak ton pun senang la hati umpama dapat loteri 1 juta dlm bank. Lepas beli bunga c kak ton drive la p amik anak2 kak ton ni ...masuk ja anak sulung kak ton nampak buka suka la sangat umpana tak pernah nampak bunga bagai...dia p la hidu2 bunga pom pom tu wangi la sangat katanyer..

Dalam masa beberapa minit anak c kak ton bersin la bertalu-talu. C kak ton pelik tadi bukan main sehatnyer masuk kereta tetiba plak flu ni apahal...di pendek kan lagi crita mula2 c kak ton ni beli bunga amik gbr pos la gambar bunga tu kat IG...one of IG fren bagitau kak ton hati2 bab bunga pom pom can trigger flu...uhuhuuuuu itu la puncanya anak kak ton selesma pada hari ini...

Sorry sangat ..anak ku rania..mami tak tau ko ni allergic c pompom..nex time tak beli lagi yerk...huhu...

No comments: